torstaina, marraskuuta 02, 2006

Villahousuja ja kooleja lankoja

Tänään oli vähän parempi valaistus kuvata koolattuja lankoja, joten tässä suosikkini:Ylhäällä oleva pinkki on Tropical punchia, ensin ruiskulla voimakkaammat kohdat ja sitten koko vyyhti on upotettu laimennettuun liemeen.

Mintunvihreä on Arctic green applea, mukana ihan valkoisiakin kohtia eli upottelin sattumanvaraisesti vyyhtiä laimeaan liuokseen. Saa nähdä käytänkö tuon sellaisenaan vai tilaanko pari pussia tuota lisää ja upotan vielä koko vyyhdin laimeaan liuokseen, se voisi tehdä hyvää... vaikka tuo on kyllä nätti noinkin.

Ja joulunpunaiset murretut punaiset ovat siis Tropial Punchia ja tummat kohdat siinä Grapea. Nuo jo ovat puikoille kovasti menossa, minkä huomaa siitä että ne ovat jo kerittyinä;-)
Villahousujen muoto alkaa hahmottua kun pääsin siihen vaiheeseen, että silmukat jaettiin puoliksi ja aloitettiin puntin neulominen. Nää on kyllä vaan jotenkin niin hellyttävän näköiset, eikö vaan;-) Taittelin tuota yläreunaa vaan tuonne sisäpuolelle siksi se on ihan epätasainen, sitä ei ole kiinnitetty vielä mitenkään. Ja tarkkasilmäinen jos näkee edessä pienet aukot, ne on nyöriä varten, haluan housuihin kuminauhan lisäksi myös nyörin.
Villahousuja olen neulonut ihan urakalla ja varmaan ensi viikolla viimeistään saan ne käyttöön naperolle:-)Tässä vielä yksi joululahja puikoilla. Se halusi ojentua sohvalle (karkuun naperon pikku käsiä) siksi aikaa kun puuhailin muuta. Leikkasin hapsut valmiiksi ja kiinnitin toiseen päähän jo puolet niistä. Nyt voin sitten neuloa kaiken langan huiviksi eikä jää jämälankoja. Lanka on siis sitä Anttilasta hamstrattua punakirjavaa Fiestaa.

Ihanaa, voitin taas neuleblogiarpajaisissa! Osasin ennustaa ensilumen tulon oikein Helsinkiin:-) Ja ennustuksenihan perustui aivan luonnonmerkeistä ennustamiseen!
Lisäksi arpaonni suosi vielä täällä ja täällä (olin tasan 10 000. kävijä) :-) Mukavaa, nämä voitot on niiin kivoja:-))))

7 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Villahousuista tulee kyllä ihanat!

Nimetön kirjoitti...

Tuo tropical punch ja grape -yhdistelmä pitää laittaa korvan taakse! Tosi kaunis tummanpunainen!

Nimetön kirjoitti...

Ihania "koolauksia" ja villahousuista tulee tosi söpöt :)

muoriska kirjoitti...

Minä olen aika paljon värjännyt nestemäisillä höyrykiinnitteisillä väreillä, ja niistä on mm. koolatessa blogissa malleja.

Nimetön kirjoitti...

Iihanan värinen kaulaliina ja lämpimän näköinen!!

Nimetön kirjoitti...

Tosi söpöt villahousut!

Pikku- Kettu kirjoitti...

Sinullahan on ollut oikea voittoputki! :)