torstaina, marraskuuta 09, 2006

HyväntekeväisyyssukkaTörmäsin blogikierroksella tällaiseen keräykseen, ja siitä seurasi oitis se, että muut neulomukset jäivät jäähylle ja tämä sukanalku oli puikoilla muutamassa minuutissa. Ei tarvinnut kauan miettiä, vaikka lapaskuu onkin! Täällä on hyvät ohjeet mitä tehdä.

Harmitti kyllä etten ollut aiemmin tuota huomannut, nyt ei ole käytännössä kuin huominen ja viikonloppu aikaa neuloa, sillä jos sukat on oltava perillä 15.11., ne on laitettava postiin maanantaina. Mutta nyt on toisaalta kiva kokeilla miten monet sukat saan tehtyä tässä ajassa:-) Ainakin yhdet varmasti ja sekin on parempi kuin ei mitään:-) Tällaisista saa itselle hyvän mielen!

Lapasetkin kyllä ovat olleet mielessä eli yksi kiva lapasideakin on ja sen toteutan heti kun saan tämän pikasukkajutun valmiiksi!

Tuosta lapaskuu ja sukkakuu-ideasta tuli myös mieleen, että se ulkolaisen mallin mukainen Project Spectrumkin olisi kiva kotimaisena versiona. Mutta kuka lähtisi sitä vetämään?? Minulla ei varmaan aika riitä koko juttua organisoimaan, mutta olen varmasti mukana jos joku idean laittaa toteutukseen!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on pyörinyt haaveissa jokin project spectrumin tyyppinen, mutta eri kuituihin/ lankalaatuihin liittyen. Itsellä ainakin tulee niin helposti jumiuduttua siihen tuttuun ja turvalliseen.

Ois kiva kokeilla kaikki alpakat, silkit, pellavat sun muut ja nähdä mitä muut on saaneet niistä aikaiseksi. (Lokakuussa tutustuin paksuihin akryyli-villa sekoitteisiin, eikä se ollut sittenkään niin kauhea kokemus.)

Vaan eipä taida minustakaan olla sitä pyörittämään, töihinpaluu lähestyy uhkaavsti ja uhkaa haitata harrastuksia. ;)

Sahrami kirjoitti...

Värivuosi - ehkä joka kuukaudelle ei riittäisi omaa väriä, mutta voisi laittaa vaikka vuodenaikojen mukaan, kevät pastelleja, kesä kirkkaita värejä, syksy ruskaa ja talvi...?