tiistaina, marraskuuta 07, 2006

Pikku näpertelyjä

Pikkuinen bolero Woolista valmistui eilen, mutta jotenkin tuntuu siltä että se ei tule sille henkilölle jolle sen alunperin suunnittelin. Se taitaa olla hieman pieni, koska nuo pikkuiset naperot kasvavat niin nopeasti. Eli mahtuisi päälle varmaan vain vähän aikaa. Ja toiselle se ehkä olisi liian suuri. Siispä se varmaankin menee ihan myyjäisissä myytäväksi, pitää nyt miettiä. Kuvaan boleron kunhan tässä päivä vähän valkenee. Se on tehty tummanpunaisella Woolilla ja sitä on aika mahdoton kuvata keinovalossa...

Lapaskuun kunniaksi puikoilla on tämmöiset:Lankana on arvontavoittona saatua Juliaa ja se on tosi kivan tuntuinen lanka neuloa! Näistä tulee siis aika peruslapaset: perusmallia ja perusraitaa, mutta tykkään! Viime kuussa tuli tehtyä niin paljon sukkia, sukkia ja vielä kerran sukkia, että on aivan ihanaa neuloa pitkästä aikaa lapasia!!

Eilen oli myös ihan pakko kokeilla tätä mallia:Olin kuvitellut Swallowtailin paljon vaikeammaksi, mutta ainakin tämä alkukuvio on helppo. Opin sen parin mallikerran jälkeen ja nyt sujuu jo ihan helposti ohjetta katsomatta, vaikka tv:tä katsellessa:-) Tiedän kyllä että reunakuviot on haasteellisempia, mutta näyttävät itse asiassa ihanan vaikeilta;-) Lankana on ihanan pehmoinen Kitten mohair, jota ostin jokin aika sitten.

Muitakin kädentaitojuttuja olen suunnitellut. Tiimarista lähti askartelutarvikkeita joulukortteja varten, sillä tänä vuonna aion itse askarrella kortit - ja mieluiten ajoissa:-) Viime jouluna tuli laitettua valokuvajoulukortit, mikä sinänsä sekin oli kiva kokeilla. Kivaa, mutta kun ei itse sitten päässyt kuin osoitteita kirjoittamaan. Joulukorttiaskartelut on kuitenkin sellainen jouluntunnelmaa tuova juttu sekin!

Lisäsin tilastolaskurin tavallisen laskurin tilalle, siitä näkee nyt vähän enemmän tietoja kävijäluvuista.

Ei kommentteja: