maanantaina, marraskuuta 27, 2006

Lumiukkoja vaikkei ole luntakaanColori-villatakki, koko 1-2 v
Malli: oma, korinpohjaneulosta, vähän mittoja ja muuta tästä mallista
Lanka: Nalle colori, 150 g (riitti juuri, lankaa jäi n. 50 cm)
Puikot: 3 mm

Viikonloppuna valmistui taas yksi joulupakettiin tuleva neule: pikkuinen villatakki pikkuiselle tytölle. Saaja (tai siis saajan äiti) ei tykkää liian hempeistä väreistä, joten tämä lila oli minun valintani. Toivottavasti meni nappiin:-) Ainakin itse tykkäisin pitää tuota omalla naperollani, joten kai tuota ainakin kehtaa käyttää!

Otin myös pitkästä aikaa ompelukoneeni esille, oli ihan pakko kun kangaskaupasta löytyi näin ihanan ihanaa kangasta:Kankaasta muotoutui keittiöömme uudet verhot, jouluiset, mutta ei kuitenkaan liian jouluiset, nämä on nimittäin jo ikkunassa:-) Nämä on ihanan piristävät valkoisten pitsiverhojen jälkeen, lumiukot saavat hyvälle mielelle ja naperokin tykkää! Kankaasta jäi vielä jäljelle kiva suikale, josta teen tänään pari patalappua jouluiseen keittiöön:-)7 kommenttia:

vikke* kirjoitti...

Ihana kangas!!

Anonyymi kirjoitti...

Kaunista kangasta!Just ei liian jouluista!:)

Anonyymi kirjoitti...

mistä kangas on peräisin? eurokangas?

Pia Tuononen kirjoitti...

Kangas EI ole Eurokankaasta, vaan pikkuliikkeestä kotikaupungissani. Eurokankaassa ei ollut ollenkaan niin ihania joulukankaita kuin tuossa pikkupuodissa, jossa oli todella runsaasti ihania joulukankaita!

eusu kirjoitti...

Ihanat lumiukkoverhot!! Mä itse tykkään Joulujutuista, joissa EI tarvii olla joulupukinkuvia:))

Anonyymi kirjoitti...

Hyvännäköinen kangas, kelpaisi minullekin! Pitää varmaankin lähteä shoppailemaan....

katinkontti kirjoitti...

Kiitos sinulle SNY:ni kivoista paketeistasi! Kaikki ovat olleet tosi mieluisia, ja langat ovatkin päätyneet melkein heti puikoille. Hyvää joulun odottelua!