torstaina, marraskuuta 23, 2006

Tupsu-huivi

Nyt on vain joululahjat edenneet, eikä nekään niin paljon että niissä olisi mitään nähtävää. Ja koska kuvattomat postaukset on tylsiä, tässä vielä yksi myyntiin menevä huivi, jonka tein pikapikaa:-) Jenga on ihan kivaa neuloa, valmistuu nopeasti ja on pehmoista. Mutta sitä en tiedä miten kauan pinta kestä mukavana, kun ei kuitenkaan ole mikään laatulanka...Tupsu-huivi

Malli: mukailtu vyötteen mallista
Lanka: Novita Jenga, 100 g

Nyt kun olen saanut käsistäni kaikki myyjäisiin menevät neulomukset, voin rauhassa alkaa työstää kaikkia joululahjoja (miehelle, anopille, äidille, isälle, ystäville... onhan niitä...). Onneksi tässä nyt on vielä aikaa ja kaikki on mukavasti työn alla:-)

Joku nimetön kyseli kommenteissa miten saan Blogilistalla näkyviin blogin osoitteen klikkaamatta (siis omat suosikit-listalla), ja minulla ainakin näkyy se osoite kun menen hiirellä kunkin blogin nimen kohdalle. Siis nimen, en sen i-pyörylän kohdalle. En sitten tiedä johtuuko se selaimesta vai mistä. Mutta se osoite näkyy kuvaruudun alareunassa vasemmalla (samassa paikassa missä näkyy jos joku sivu lautautuu kauemmin ja siinä lukee "avataan sivua..."). Vaikea selittää, joten hyvä jos joku ymmärsi:-)

Niin, ja vielä noista piparitaloista: aina sitä jossain vaiheessa polttaa sormensa kuuman sokerin kanssa, mutta onneksi se paranee nopeasti. Nytkin niin kävi ja vähän pelkäsin että pystynkö neulomaan kun oikean käden keskisormi paloi ja se on aika tärkeä sormi neuloessa. Mutta nyt ei tunnu enää ollenkaan:-) Mutta kyllä se sokeri vaan sattuu, olen samaa mieltä! Se juttu kai niistä taloista tekee arvokkaita vaikka materiaalit ei sinänsä paljon maksakaan:-)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kyselit sormuksesta, se on todellakin Kalevala-sormus "Kaupunki sormus". Siihen on saatavana myös kaksi ristiä, korvitset ja rannekoru. Ihana sarja! Olen ihan Kalevala-koru friikki...;-)