keskiviikkona, marraskuuta 29, 2006

Pikkujuttuja

Perusperussukkaa on nyt puikoilla, vaikkei yhtään huvittaisi.. Mutta tietyt joululahjat on vain tehtävä - kuten tämä sukantekele:-) Haaveissani kyllä lueskelen Epsteinin ihania "reunakirjoja" ja unelmoin itselleni neulotusta "täydellisestä" neulepuserosta. Mutta vaikka aloittaisin heti kun joululahjat on valmiita, kurinalaisuuteni pakottaisi ensin tekemään loppuun keskeneräiset... ja sinä aikana varmasti tulee taas miljoona uutta neuleideaa, jotka myös tahtoisin toteuttaa. Tuttu juttu monelle neulojalle, vai mitä?Tämä on siis nyt puikoilla - alla oma joulukalenterini. Tänä vuonna kodissamme on monta joulukalenteria, mutta tämä on mun! Mauri Kunnaksen kalenterit on aina ihania:-)Tänään vähän hemmottelin itseäni lankakaupassa: Austermannin Steppihän sieltä paperipussista kurkistaa:-) Samalla tilasin vyyhdin Grinascon Merinosilkiä, siitä tulee joku ihanan ihana huivi...

Edit: Oma SNY:ni oli saanut viimeisen paketin, eli nyt paljastin samalla itseni hänelle;-)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olet uskomattoman kurinalainen. minulla on aina useampi työ vaiheessa ja väliin mahtuu aina jotkut nopeat (sukat/lapaset).
Joulukalenterit on ihania. Minun joulunalusaikaani kuuluu ehdottomasti partiolaisten kalenteri. Siinä on kynttilät adventtina ja lippu itsenäisyyspäivänä.

Pia Tuononen kirjoitti...

päivi: no joo, en nyt tiedä kuinka kurinalainen olen, onhan mulla nytkin monta tekelettä kesken, mutta jotenkin ne keskeneräiset kummittelee sen verran että tavoite ainakin olisi ne ensin saada valmiiksi ennen kuin ainakaan niitä unelmaneuleita toteuttaa;-)

Raisa kirjoitti...

Heippa! Täällä lapaskuun loppukiriä tenttinluvun lomassa harrastelen! Tulin vain sanomaan että näihin lapasiin tein elämäni ekat kiilapeukalot, peruskämmekkääsi ohjeella, joten kiitos! =)