keskiviikkona, marraskuuta 01, 2006

Lyhyt lehtikatsaus

Valokuvasin parhaimmat ohjeet ja ideat noista tämän aamuisista lehdistä ja kokosin niitä vähän useamman kuvan sarjaksi. Tässä noista kolmesta lehdestä ne ohjeet, jotka jäivät mieleen ekalla selailulla:Kaikki lehtien huivit oli ihania ja erityisesti nämä. Tuo letitys-idea on hauska, vaikkakin varmaan aika työläs...Ihana bolero Verenassa!

Verenassa oli kiva asuste-liite, kaikki näytti tosi kivoilta. Ja tuo Interweaven erikoisnumero on kokonaisuudessaan tosi ihana!! Olikohan tuo erikoisnumero joku ylimääräinen eli tuleeko normaali Interweave vielä lisäksi myyntiin?Ihanat perusnallet!Jos tykkäisin enemmän virkkaamisesta (tai se sujuisi yhtä nopeasti kuin neulominen), tekisin nämä tossut, nuo on ihanat:-)

edit: Anteeksi jos johdin harhaan lukijoitani tuolla lehtiannoksella:-( Lehdet on siis ostettu eilen Akateemisesta kirjakaupasta sekä Stockalta, ne ei suinkaan ole tulleet tilattuina!

4 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Interweaven numero on erikoisnumero, eli talvinumero tulee vielä sen lisäksi. Erikoisnumeroon on kerätty malleja aiemmista lehdistä, KnitScene-lehdestä ja scarf style-kirjasta, tai ainakin ne bongasin.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea! Lumisade veikkauksesi osui oikeaan! Litappas osoitteesi jaanajk@jippii.fi niin laitetaan palkinto postiin.

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoisia lehtiä.Mukava näin maaseudulla ,noiden lehtien ulottumattomissa, asuvankin saada tutustua.

Anonyymi kirjoitti...

Tilasin just IK:n ja sähköpostiin oli tullut viesti, että talvinumero pistetään postiin 30.11., että kyllä sieltä vielä jotain tämän vuoden puolella tulee :)