tiistaina, marraskuuta 14, 2006

Joulutunnelmissa

Kerrankin olen ajoissa joulun valmisteluissa! Joulukalentereita etsin kaupoista jo ennen kuin niitä edes oli myynnissä (3 on nyt ostettuna), jouluvalot on jo etsittynä vintiltä ja osa jo paikallaankin ja palamassa, lahjat on hyvällä mallilla valmiina tai puikoilla ja lahjalistat kirjoitettu niin että tietää mitä kenellekin hankkii/tekee. Hyvä minä;-)

Joulupukin konttiin valmistui eilen illalla lisää pehmikettä, mutta pimeässä kuvattuna se ei näytä niin hyvältä kuin pitäisi, joten odotellaan aurinkoa:-) Kyseessä on muunneltu versio Swallowtailista, eli tämä joka oli työn alla. Kerron sitten myös tarkemmin miksi siitä tuli muunneltu;-) vink vink: en kestänyt niitä 5 nurin yhteen-juttuja ...

Mutta kun Swallowtail valmistui, otin heti puikoille uuden huivin:Ohje on siis tuosta Interweaven lisälehtisestä, yksi niistä kapeista pitsihuiveista, en vaan yhtään muista minkä numeron mukana se tuli. Muistaako kukaan muu??

Joulutunnelmissa olin myös kun kokeilin muutaman joulukortin tekoa... Tarvikkeita joulukortteja varten on kertynyt niin paljon että pitihän niistä jo kokeilla muutama "koekappale". Tämän vuoden teemana taitaa olla punainen ja vihreä - perinteisesti;-)Tarvikkeina noissa on Tiimarista niitä 3D-tarroja, valmiit peruskorttipohjat, kuviolävistimet (punaisen kortin aukot yläreunassa), erikoispapereita ja joululeimasimet teksteihin.

Olipa muuten kiva pitkästä aikaa askarrella! Tänään teen ehkä taas muutaman kortin lisää:-)

3 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Upeita kortteja - itsetehdyt joulukortit on minusta parhaita! Ja mukavin vaihehan on juuri se suunnittelu ja askartelu, jos ei oo jättäny hommaa viime tinkaan, kuten usein itselläni tuppaa käymään. Ja huivinalkukin näyttää ihanalta :P
Kiitos sinulle muutenkin mahtavasta blogista, joka kuuluu vakioluettaviini. Blogisi on positiivinen ja sitä on aina mukava lukea - Kiitos ;D Jatka samaan malliin.
T:"Blogiton neuloja"

Nimetön kirjoitti...

Minä tein ne 5n yhteen niin, että nostin ensin 3 nurjalla tavalla, sitten 2 nurjaa yhteen, jonka jälkeen vedin ne 3 nostettua silmukkaa niiden yhteen neulottujen yli, näyttää ihan samalta. Vinkin löysin Swallowtailin knitalong blogista.

Marsvin

Pia Tuononen kirjoitti...

Kiitos kauniista kommentistasi "blogiton neuloja" :-)