keskiviikkona, marraskuuta 22, 2006

Piparin tuoksua

Tein sitten tällaiset tupsut huopatossuihin. Ajattelin ensin, että olisin huovuttanut tupsut ennen kiinnitystä, mutta kun en yhtään tiennyt miten ne huopuisi, en uskaltanut kokeilla nyt kun lankaa oli jäljellä niin vähän ettei enää toisia tupsuja olisi siitä saanut. Kovasti kyllä kiinnostaisi tietää mitä tupsuille tapahtuu huovuttaessa... Onkohan kukaan kokeillut?
Näistä tuli ihan kivat:-)

Täällä on koti täynnä piparintuoksua, tein urakalla piparitaloja tuleviin myyjäisiin:Näitä on kokonainen kylä (yksi ei näy kuvassa, eli 6 taloa tein kaiken kaikkiaan)!

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania piparkakkutaloja. Kyllähän noita kehtaa myydä.

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat talot. Voi muistin, kun 2 vuotta sitten veimme päiväkotiin kaikille aikuisille lasten tekemät piparkakkutalot. En olisimuistanut sitä ellen olisi talojasi nähnyt.

Susanna kirjoitti...

Voi miten ihania piparitaloja! Ja miten ahkera olet ollut! Mulle tuottaa suuria vaikeuksia saada jo yksi talo per joulu kasaan ;)

Pia Tuononen kirjoitti...

susanna: teinkin noita taloja vähän liukuhihnalla-tyyliin, siten ei mene paljon kauempaa kuin yhden talon tekeminen:-)

Anonyymi kirjoitti...

Wau mikä kylä!!! Ihania!!!

Anonyymi kirjoitti...

miten sä oikein saat blogilistalla blogien osoitteen näkyviin ilman klikkausta? jos siirtää hiiren kohdalle, näkee mulla vaan blogin kuvaustekstin...

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja piparkakkutaloja. Minulla sama vika kuin Susannalla, yhdenkin talon kasaaminen tuottaa tuskaa ja hammasten kiristystä! Ja tulos on "persoonallinen"!

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja ovat! Itselläni sen yhdenkin talon kokoaminen tuottaa tuskaa ja hammasten kiristystä ja tuloskin on todella "persoonallinen"!

Anonyymi kirjoitti...

Todella kauniita piparkakkutaloja! Veljen kanssa teimme joskus piparkakkukuusen,josta tulikin mieleen, että sellaisen voisi tehdä tänäkin vuonna...

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä ovat kauniita taloja - ne myydään varmasti hetkessä! Koskahan sitä taas uskaltaisi itsekin rakentaa piparitalon alusta asti itse. Poltin kerran sormeni pahasti kuumaan, sulaan sokeriin, ja se vei piparkakkutaloinnostuksen mennessään :0
~Enni

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihania piparkakkutaloja :)