perjantaina, marraskuuta 10, 2006

Sukkia pukkaa

Tänään olen ihastellut luonnonvalossa näitä muutama päivä sitten koolaamiani lankoja.Vasemmalla harmaa 7 veikka värjättynä Arctic green applella ja Blue berryllä, oikealla valkoinen 7 veikka värjättynä Tropical punchilla ja Grapella.

Olisiko muuten ideaa kerätä jonnekin, vaikka sitten tänne, juuri näitä testauksia mitä milläkin väreillä tulee. Sivu on kiva mutta aika vähän siellä on ihan sitä mitä mistäkin väreistä tulee... Blogeissa on ollut paljonkin näitä vastavia esittelyjä väreistä, ne vaan pitäisi kerätä yhteen paikkaan, vai mitä?

Eilen neuloin ahkerasti noita hyväntekeväisyyssukkia ja olen jo näin pitkällä:Näitä perussukkia oli oikeastaan ihan kiva neuloa ja tuijotella telkkarista kaikkea mahdollista;-) Tuli muuten vahingossa ihan kiva väriyhdistelmä. Ajattelin että sukkien pitäisi olla jotain "miehekkään" värittömiä, niin otin tummanharmaata Nallea ja ruskeaa Nallea ja lopputulos oli aika kiva tweedimäinen väri:Kaksi Nallea on neulottuna Isoveljen paksuista ja kivan nopeaa neuloa. Näissä miesten sukissa on vain 10 s/puikko!

Ehdin varmaankin viikonloppuna neuloa vielä toisen sukkaparin niin että maanantaina saan postiin kahdet sukat! Sunnuntaina kun on isänpäivä ei varmaan tule kauheasti neulottua, mutta silti yksi sukkapari pitäisi viikonlopun aikana valmistua:-)

5 kommenttia:

laurar kirjoitti...

Herkullisen värisiä nuo värjäämäsi langat.

Tällaiset värikartat koolailusta on olemassa
http://www.thepiper.com/fiberart/koolaid/images/colorchart-max.jpg
http://knitty.com/ISSUEfall02/FEATdyedwool.html

muoriska kirjoitti...

Jos saan ottaa ja liittää tekstisi tuonne koolatessa niin laitan..
Kyllä sinne on pyritty ottamaan sekä värjäyksia että pesuja.. mutta ei niitä niin paljon erivärisiä ole liikenteessä.. ja saat tunnukset sinne halutessasi.
:)

Anonyymi kirjoitti...

Kauniit värit noissa koolatuissa langoissa!!!

Pia Tuononen kirjoitti...

muoriska: toki saat liittää mun kuvat ja tekstit mukaan! Ja voin vaikka ne tunnuksetkin ottaa:-) Laita vaikka meiliä: villapallonposti at yahoo piste com

Pia Tuononen kirjoitti...

laura: kiitti linkeistä!