keskiviikkona, marraskuuta 08, 2006

Ostoksilla yksin:-)Pikainen shoppailukierros tuotti tänään tämän verran lankamäärän lisääntymistä:-)

Fritidsit: Tarkoituksena olisi tehdä muutamat huovutettavat lapaset Fritidsgarneista. Lankakaupan myyjä ei osannut sanoa riittääkö 100 g yhteen lapaspariin, joten otin toista väriä jo valmiiksi reilummin, haen sitten tuota lilaakin lisää jos tarvitsee.

Aloe-lanka: Tämä tulee SNY:lleni (tulee pakettiin muutakin...) Kiva kun nyt voi jo paljastaa noitakin ostoksia, kun sittenhän kun SNY:ni paketin saa, niin saa samalla tiedon kuka olen;-)

Woolit: Näistä tulee uusi yritys pikkutytön neuletakkia, eli teen nyt jollain toisella mallilla ja vähän reilumman, jotta mahtuu päälle pidempään. Malli on jo idean tasolla, mutta kerron siitä sitten kun olen saanut neuleen puikoille.

7 veikka: Tästä ajattelin kokeilla uusimman Voguen kannessa olevaa huivia, sitä palmikoitavaa mallia siis.

Heijastinnauha: Olen niin pitkään harkinnut huopaheijastimien tekoa, että kun kaupassa osui itsekiinnittyvä heijastinkangas näköpiiriini, ostin sen heti. Siis neulahuovutusta/märkähuovutusta odotettavissa:-)

Vielä piti ostaa napit tähän takkiin ja vielä nauhastoppareitakin, mutta aika ei riittänyt. Nämä kotiäidin ostosreissut yksin on niin harvinaista herkkua ja niin lyhyitä hetkiä, ettei millään kaikkea ehdi... Piti ensin käydä ostamassa kiireellisimmät ostokset ja etenkin ne kaupat joihin on täysin mahdoton mennä rattaiden kanssa (harmillista että juuri lankakaupat on niitä...)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mulla riitti lapasiin 100 g Fritidsgarnia hyvin, pieni nöttönen vielä jäikin :). Tein tällä ohjeella: http://neuletiheys.blogspot.com/2006/10/vaaniva-vanutushulluus.html

Pia Tuononen kirjoitti...

omena: no, sitten mulle tulee kahdet punaiset lapaset:-) Mutta ei haittaa!! Kiitti ohjevinkistä!

Anonyymi kirjoitti...

Eipä kiittelemisiä, eihän tuo linkki edes toimi, en tiedä mitä sille tapahtui... Mutta kuitenkin, neuletiheydestä löytyy :).

kuka lie kirjoitti...

Ihania sanoja!
ostoksilla ja yksin
;o)