maanantaina, marraskuuta 06, 2006

Joululahjoja valmistumassa

Joulupukin pajassa on taas aherrettu ja Fiesta-huivi on valmis! Näytettäköön se nyt tässä, koska en paljasta kenelle se tulee, eikä tämä kuva tietty kerro muutenkaan kaikkea. Kuten sitä miten ihanan pehmeä ja lämmin huivi on:-)


Malli: Oma
Lanka: Novita Fiesta, 200 g
Puikot: 7 mmEn käyttänyt ihan kaikkea Fiesta-lankaa, vaikkei sillä mitään muutakaan käyttökohdetta ollut. En vaan halunnut huivista ihan jättipitkää, sillä tiedän, että tämä malli venyy jonkin verran käytössä. Lankaa jäi, muttei paljon. 200 g:sta saa siis tosi pitkä huivin jos sellaisen haluaa:-)

Nyt työn alla aktiivisimmin on pikku bolero, mutta siitä enemmän sitten kun se on valmis:-)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Kysyisin noista huovutetuista lankahuiveista. Missä asteessa koneessa pesit? Kiinnostaa kokeilla. Kiitäen Lellu

Pia Tuononen kirjoitti...

Huovutetut huivit pesin kaikki ensin 40 asteessa ja melkein kaikki oli sen näköisiä että oli hyvä laittaa vielä toisenkin kerran 40 asteeseen. Parempi kuitenkin noin kuin kerralla heti 60 asteeseen. Uskoisin että ei ole kyse kuumuudesta vaan siitä miten kauan huivit pyörii koneessa eli miten paljon sitä mekaanista pyöritystä niille tulee:-)

Anonyymi kirjoitti...

Hei, tervetuloa mukaan lapastelemaan!
Haluaisitko tehdä lapasnapin?
Jos suinkin ehdit/haluat/viitsit, niin siitä vaan :).
Ajattelin kyllä nappiasiaakin miettiä, jos/kun kerran lapasteluintoa löytyy, mutta koko ideahan vasta pälkähti päähän, joten kovin viimeisteltyjä ja kauaskantoisia käytännön toimia ei vielä ole mietittynä.
Lapastelemisiin!

Kaunis huivi!
Muuten tuo Fiesta vaikuttaa pehmeältä langalta juuri huiviksi, harmi vaan, että näin pienellä paikkakunnalla sitä ei kerta kaikkiaan ole. Ei missään :(.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt löytyy nappi, sait yllytettyä ;).

Ja sille saa nauraakin ihan vapaasti :D.

Villasatu kirjoitti...

Moiks,
Mä jotenkin kuvittelin että osaisin lähettää sulle palkinnon ilman yhteystietoja :-) No nyt muistin sitten kysyä kun vihdoin arvoin sen toisenkin palkinnon... Siis, lähetätkö osoitteesi mulle osoitteeseen salehti (ät) gmail piste com :-)

Anonyymi kirjoitti...

Kiva huivi!!