keskiviikkona, marraskuuta 22, 2006

Huopatossut

Muut tekee hienoja lapasia lapaskuun merkeissä ja minä neulon tossuja;-) Mutta kun teki mieli kokeilla miten ihanat tossut Fritidsgarnista tulee, kun lapasetkin on niin ihania! Ja niin on tossutkin, pehmoiset ja juuri sopivat:



Huopatossut
Malli: oma
Lanka: Fritidsgarn, alle 100 g yhteensä
Puikot: 5 mm bambusukkapuikot
Huovutus (itselle lähinnä muistiin): 2 x 40 asteen pesu



Tässä tossut luonnonvalossa. En ollut ihan varma miten tuo violetti riittäisi, joten käytin lapasista jäänyttä punaista vähän raitoihin ja kivat tuli. Ajattelin että voisi vielä jääneestä violetista (se siis riitti hyvin!) tehdä pienet tupsut näihin koristeeksi!

Kirjoitan näistä ohjeen tuonne omille ohjesivuilleni, eli sellainen on sinne tulossa jossain vaiheessa.

(huomautettakoon että tänään oli ihan pakko hakea vielä 3 vyyhtiä Fritidsgarnia lisää...)

Tyhmää kun vuodatus takkuilee!! Ei huvita käydä blogejakaan läpi sillä tavalla kuin ennen. Onneksi Blogilistalta näkee aina onko blogspotin blogi vai vuodatuksen (hiirellä päälle klikkaamatta), niin ettei turhaan tule mentyä vuodatuksiin, kun ne ei kuitenkaan ole oikeasti päivittyneet vaan ovat haamuja... Tosin sillä tavalla jää oikeat päivitykset näkemättä, mutta ei voi mitään!:-(

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi kivaa, ohjekin luvassa! Tossut on mainion näköiset, haluun itellekin tollaset :).

Raglana kirjoitti...

Mukavan näköiset tossut. Ohjetta pitääkin sitten kokeilla...

Anonyymi kirjoitti...

Mukavat tossut! Lapaskuun jälkeen pitää varmaan siirtyä huovutettaviin tossuihin, kun tuo huovutus tuntuu niin jännältä ja kivalta.